یکشنبه، آذر ۲۱، ۱۳۸۹

کار نیکو کردن از «پر کردن» است

کار نیکو کردن از «پر کردن» است

بعضی‌ها میگویند نه، از نو کردن است

اگر کار نیکو نمی‌کردند عده‌ای، خوب مثلن کانادا را چطور می‌خریدیم و چطور می‌نوشیدیم؟ توی قابلمه؟

ما خودمان هم کار نیکو می‌کنیم، یعنی هم پر می‌کنیم و هم کمک می‌کنیم دیگران هم کار نیکو کنند یعنی پر کنند.

این هم عکس‌هاش:


این کار نیکو کردن مربوط به پیش‌کسوت‌هاست
ظرفیت: بسته به مهارت اپراتور تا ۲۰۰ بطری در ساعت


این کار نیکو کردن مربوط به دوران جدید است اما با بودجه‌ی متوسط
ظرفیت: تا ۳۰۰۰ بطری در ساعت (خیلی ربطی به مهارت اپراتور ندارد)


این کار نیکو کردن هم مربوط به دوران جدید است اما با بودجه‌ی بسیار خوب!!
ظرفیت: تا ۱۵۰،۰۰۰ بطری در ساعت (هیچ ربطی به مهارت اپراتور ندارد)

پی نوشت:
همیشه از این‌که بعضی چطور با اشتها، غذا می‌خورند، لذت می‌بردم
یک روز فکر می‌کنم سال ۱۳۵۵ بود که توی خیابان ۳۰ متری نارمک، سر راه دانشگاه طاقت نیاوردم و هم سفره‌ی کارگرانی شدم که نان بربری ترید می‌کردند توی یک کاسه پر کانادادرای، اون هم تگری تگری!
یاد اون روزها به‌خیر!

هیچ نظری موجود نیست: