کار نیکو کردن از «پر کردن» است
بعضیها میگویند نه، از نو کردن است
اگر کار نیکو نمیکردند عدهای، خوب مثلن کانادا را چطور میخریدیم و چطور مینوشیدیم؟ توی قابلمه؟
ما خودمان هم کار نیکو میکنیم، یعنی هم پر میکنیم و هم کمک میکنیم دیگران هم کار نیکو کنند یعنی پر کنند.
این هم عکسهاش:
ظرفیت: بسته به مهارت اپراتور تا ۲۰۰ بطری در ساعت
این کار نیکو کردن مربوط به دوران جدید است اما با بودجهی متوسط
ظرفیت: تا ۳۰۰۰ بطری در ساعت (خیلی ربطی به مهارت اپراتور ندارد)
این کار نیکو کردن هم مربوط به دوران جدید است اما با بودجهی بسیار خوب!!
ظرفیت: تا ۱۵۰،۰۰۰ بطری در ساعت (هیچ ربطی به مهارت اپراتور ندارد)
پی نوشت:
همیشه از اینکه بعضی چطور با اشتها، غذا میخورند، لذت میبردم
یک روز فکر میکنم سال ۱۳۵۵ بود که توی خیابان ۳۰ متری نارمک، سر راه دانشگاه طاقت نیاوردم و هم سفرهی کارگرانی شدم که نان بربری ترید میکردند توی یک کاسه پر کانادادرای، اون هم تگری تگری!
یاد اون روزها بهخیر!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر